Yrityksemme

Me perehdymme ja teemme huolella ja perusteellisesti kunkin käännös- ja tulkkaustoimeksiannon. Tunnemme vanhojen asiakkaidemme tarpeet ja otamme mielellämme selvää uusien asiakkaiden tarpeista. Tunnemme ja otamme selvää kulttuuriympäristöistä, joissa käännöksiämme käytetään ja otamme huomioon sekä lähtö- että kohdekielen vaatimukset. Yhteistyöverkostomme koostuu alan ammattilaisista emmekä käytä halpatyövoimaa. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuista palvelua kilpailukykyisillä hinnoilla.

Espanjan kielipalvelu tarjoaa nopeita ja sujuvia käännöksiä kunkin ja asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin ja korkealaatuista tulkkausta olipa kyseessä korkean tason neuvottelu, kongressi, konferenssi, vierailu, asiakirjan allekirjoitustilaisuus tai oikeudenkäynti.

Olemme olleet perustamassa Suomen kääntäjäosuuskuntaa ja olemme Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton jäseniä.

Keitä me olemme

Espanjan kielipalvelu Potenze on vuonna 1989 perustettu suomalainen perheyritys, jolla on laaja ja monipuolinen kokemus käännös- ja tulkkaustoiminnasta. Yrityksen osakkaita ovat:

Jaime Potenze, taloustieteen lisensiaatti, virallinen/auktorisoitu kääntäjä suomi-espanja vuodesta 1983, Kauppakamarin hyväksymä kääntäjä (1984). Hän on työskennellyt mm. espanjan kielen opettajana Hankkenilla. Hän on yksi Cinemaissín, Suomen latinalaisamerikkalaisen elokuvafestivaalin perustajista ja sen pitkäaikainen johtaja.
Teija Potenze, FM, tulkki, virallinen/auktorisoitu kääntäjä espanja-suomi vuodesta 1994, työskennellyt mm. Brasilian Suomen suurlähetystön kaupallisen osaston avustajana ja konferenssitulkkikouluttajana Turun yliopistossa. Hän on toiminut Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton tulkkijaoston puheenjohtajana.